Vacature: PR en communicatie-
specialist (uren in samenspraak)

Ben jij een communicatiespecialist die een innovatieve woonzorggemeenschap wil laten groeien? Wil jij ook mensen zonder beperking helpen integreren bij mensen met een beperking? Wil je bijdragen aan een liefdevolle wereld voor zorgintensieve kinderen, (jong)volwassenen, hun ouders en andere betrokkenen? Dan zoeken wij elkaar!

Wie zijn wij?

Wij zijn de kerngroep ‘Puur Natuur’, een groep enthousiaste, bevlogen mensen, die duurzame, liefdevolle zorg in een ecologische woongemeenschap in Gelderland of Brabant willen realiseren. Alle betrokkenen voelen zich verbonden door vijf idealen: inclusie & omgekeerde integratie, zorg voor elkaar, ecologie & duurzaamheid, stilte & reflectie en gemeenschapsvorming. Deze idealen brengen uitdagingen én kansen met zich mee. Uitdagingen zoals de toekomstbestendigheid en de verantwoordelijkheid om dit plan duurzaam vorm te geven, maar ook daadwerkelijk ruimte maken voor mensen die ‘anders’ zijn.

Wil je die uitdagingen met ons aangaan? Ontdek meer over wat ons drijft, waar we mee bezig zijn en wie we zijn.

Wie ben jij?

Een communicatiespecialist met ruime werkervaring en een hands-on mentaliteit. Je bent proactief en weet je partners te inspireren en te bereiken. Als creatieve duizendpoot word jij verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van onze woongemeenschap-in-wording. Je werkt daarbij samen met de leden van de kerngroep ‘Puur Natuur’. Met je communicatie trek je gelijkgestemden aan die deel willen uitmaken van onze woongemeenschap. Je inspireert mensen die ons willen ondersteunen met kennis, expertise of op een andere manier kunnen bijdragen aan de realisering van dit project.

Wat bieden we jou?

Bij ons vind je een uitdagende baan, waarin je een belangrijke bijdrage levert aan een inclusieve, zorgzame en duurzame toekomst. Het aantal uren per week/maand gaan we samen met elkaar bepalen, op basis van een plan van aanpak voor de periode november 2023 tot en met februari 2024. Hierna evalueren we onze samenwerking en kunnen we een plan van aanpak uitwerken voor maart t/m december 2024. Je hebt de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen. Tarief in overleg.

Heb je nog vragen?

Direct solliciteren?

Enthousiast geworden? Mail je motivatie (maximaal 1A4) en CV uiterlijk 25 september 2023 naar gemeenschappuurnatuur@gmail.com. De gesprekken vinden plaats op maandag 9 oktober 2023.

Heb je vragen?

Neem dan contact via gemeenschappuurnatuur@gmail.com of bel met Kristin Janssens (06-43 50 80 07). En zie onze website: 

www.woonzorggemeenschappuurnatuur.nl.

Zwarte tekst: Diversity and inclusion.